top of page

Møt laget bak 

William_redigert_3.jpg

William Lygren

  • LinkedIn

Programmet for de fleste mattelærere består vanligvis av prøver, oppgaver og forelesninger på tavlen, noe som fungerer godt for mange, men som kan bli repetitivt og potensielt senke motivasjonen. Jeg mener at MathGlad er nødvendig for å øke motivasjonen, men også for å gi dem en unik mulighet til å samarbeide på en måte som gjør matematikk morsomt. 

Meghvitbakgrunnheheh_edited_edited.jpg

Michael Birkeland

  • LinkedIn

Matematikkundervisningen på skolen har jeg selv erfart kan bli litt kjedelig og repetitiv, og dette kan være avgjørende for elevens glede av matematikk. Derfor er jeg involvert i MathGlad, som fremmer morsomme og lærerike konkurranser. Jeg håper dette kan bidra til å tenne den samme interessen jeg har fått for matte blant elever i hele Skandinavia.

leonard mathglad v5.png

Leonard Holter

  • LinkedIn

Jeg var aldri en matteglad elev på grunnskolen. Det var først når jeg fikk prøve meg på en mattekonkurranse at jeg fikk tent min indre matteglede. Jeg vant kanskje ikke konkurransen, men jeg fikk med meg noe mye viktigere fra den dagen. Jeg vekket konkurranseinstinktet, noe som på etterkant har fått meg til å jobbe hardere med faget.

bottom of page